Pentru a va usura treaba, aici vom raspunde la cele mai comune intrebari in acest domeniu.


Cati bani se castiga din videochat

Din videochat poti castiga cei mai multi bani in Romania. Nu exista domeniu in care oricine poate castiga multi bani si rapid. Sumele difera la fiecare model, dar o suma medie este de intre 2000 si 3000 de dolari pe luna, daca muncesti 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana. Sumele astea se fac in general, in orice studio, nu vorbim doar despre modelele noastre.


Cat sunt tokenii pe chaturbate ?

1000 de tokeni pe chaturbate sunt 50 de dolari. 50 de dolari sunt 210-230 lei. Atat ia cineva pe tokeni cand lucrezi pe chaturbate, mfc, stripchat sau camsoda. Din toti acesti bani noi iti dam procentul stabilit la angajare.


Ma voi intalni cu oameni si voi face sex cu ei?

Cu siguranta nu ! Videochatul nu este prostitutie. Niciodata nu te vei intalni cu nimeni.


Ma vor gasi prietenii si familia?

Sansele sa te gaseasca sunt foarte slabe . Noi blocam Romania si nu oricine stie cum sa faca sa poata vedea modelele care au Romania banata. In plus, pe site-urile de videochat mereu sunt mii de modele online. Sansele ca cineva sa te gaseasca sunt slabe. Dar cheia spre succes vine cu expunerea.


Vor afla oamenii numele meu real si cine sunt?

Nimeni nu-ti va sti numele real si cine esti. Noi iti vom face un cont cu un nickname (nume de scena) si nimeni inafara de cei din echipa noastra nu-ti va sti adevarata identitate.


Sunt multi romani care fac videochat?

In fiecare zi cam 50 de romani se apuca de videochat. De cand a aparut videochtul in Romania pana acum mai mult ca sigur 1 din 3 romani cu varsta de pana in 40 de ani a facut videochat. Nu are de ce sa-ti fie rusine.


Videochatul este ilegal?

Nu este ilegal atata timp cat se platesc taxe. Iar noi suntem singurul studio de videochat de acasa care plateste taxe la stat.


Oferiti contract de munca?

In aceasta industrie rar vezi pe cineva care ofera un contract de munca . Majoritatea dau contracte false, chiar daca va opresc bani pentru asa zisele taxe. Noi in schimb am decis sa fim revolutia in aceastra industrie. Suntem primul si singurul studio legal de videochat de acasa. Nu doar ca suntem singurul studio legal, suntem singurul studio adevarat si nu "baietasi" care se dau drept studio.


Voi avea taxe de platit?

Nu. Nu vei avea nicio taxa de platit suplimentar la stat. Taxele sunt incluse in procentul stabilit.


Deci pot face aceasta activitate legal?

Da ! Poti ! Colaborand cu noi nu trebuie sa-t fie frica de legea DAC7, sau legea impozitarii veniturilor nejustificate cu 70%.


Vor intra mascatii peste mine daca fac videochat de acasa?

NU ! Asta este doar o minciuna spusa de studiouri ca sa va faca sa nu mai lucrati acasa si sa va duceti sa lucrati la ei.  Chiar daca a-ti fi lucrat ilegal nu intrau mascatii peste voi, dar din moment ce lucrati legal nu are nimeni ce sa comenteze.